Få spedbarnet ditt en oppgave

Ønsket! Arbeidsledige babyer

Jeg så annonsen nedenfor for spedbarnsforskere i mitt nyhetsbrev i samfunnet, så vel som det påvirket meg til å tro på flere metoder for å oppdage arbeid for spedbarn. Noen få konsepter jeg har for å få spedbarnet ditt, er:

Baby Doll: Oppsøk et forventning om par du forstår, så vel som å tilby dem metode på babyen din. De kan bade babyen din. Gå og gjør noe annet under badet for å sikre at du ikke oppfører deg som en samlet styring av freak samt å skremme vennene dine.

Brukbarhetstester: Hvis du er online i Bay Area, må du indikere opp for LeapFrog Toys Individual Lab.

Skuespiller/modell: Hvis du er online i LA eller NY, er det nå på tide å tvinge barnet ditt til Showbiz.

Cheerleader: kjole ditt spedbarn i et college -team antrekk, samt ta henne med til en sportsbegivenhet. La teamet oversette henne skrik som jubel.

Papirvekt: Hvis spedbarnet ennå ikke kryper, kan du plassere ham på en bunke med papirer.

Hvis du på nettet i nabolaget mitt, la spedbarnet ditt være forsker:

Spedbarnslaboratoriet ved UC Berkeley søker spedbarn 7-12 måneders alder for å delta i studier om kognitiv så vel som emosjonell utvikling. Studiene tar omtrent en times foreldres tid (men bare omtrent 10 minutter med babyer), i tillegg til at du kommer til skolen hvor du vil ha ditt eget personlige parkeringsplass (i en time). Hos Cal vil du se noen av de verdensberømte studiene på nøyaktig hvordan spedbarn etablerer (som sett på Discovery Channel så vel som PBS), så vel som du kan ta del i å hjelpe psykologer med å oppdage om spedbarnets sinn!

I følge rekruttererne går studiene vanligvis raskt, så vel som de fleste spedbarn oppdager dem morsomme. De lover en T-skjorte for din innsats. I noen studier vil babyen få sin ekstremt aller første California-førerstillatelse samt et vitnemål fra prestisjetunge UC-Berkeley for å vise frem til vennene sine.

For mer informasjon, ta kontakt med laboratoriet på spedbarnsalderen på Sokrates.berkeley.edu, eller telefonsamtale 510-643-0614 samt be om Amy eller Thea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *