Party Style Book – Kostbare ungdommer Feiring Concepts for Parents With Complexentary Time

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Har du online i et velstående samfunn med konkurrerende mødre? Kanskje du må kaste den største så vel som fineste feiring for ungdommene dine bare for å vise frem til dine elitistiske naboer og venner. Har du metode så godt mye gratis tid? Hvis du reagerte på de bekymringene, må du få boken, “Party Style: Kids ‘Celebrations fra spedbarn til fantastiske 16,” av Extravagant Celebration Planner samt bloggforfatter Gemma Lynn Touchstone.

Hvis du krever å hjelpe til Veibeskrivelse om nøyaktig hvordan du kan bruke pengene dine, så vel som tid, så vel som wow -gjestene dine med årets største feiring. Du kan til og med legge til et høyt tau -program som glede for feiringen for å begeistre gjestene dine enda mer.

Boken inkluderer:

Ekstravagante håndverk for å tilpasse festen din

Oppskrifter på sukkerholdige godbiter for å gi bit gjestene litt ekstra energi

Partipolitikk å overholde fra å administrere RSVP -er, til å sende ut invitasjonene i tillegg til å oppdage det mest kostbare og ekstravagante stedet

Bildene er nydelige, så vel som mye trodd, så vel som tiden gikk til å komponere denne boken. Imidlertid krever hektiske mødre på en budsjettplan ikke en retningsbok om nøyaktig hvordan man kan kaste en fest. De fleste mødre er smarte, innovative og forstår hvordan ungdommene våre liker. I mange år har jeg gjort bursdager ekstra spesielle for ungdommene mine uten kostnader massevis av penger eller tid på ikke -viktige håndverk. Derfor har jeg valgt å ikke ta med dette produktet i vår julegaveguide.

Relaterte ideer for å forberede et sunt Valentinsdagsmåltid med familien

*Avsløring: Jeg fikk en kopi av “Party Style: Kids ‘Celebrations fra spedbarn til fantastiske 16,” i bytte for denne anmeldelsen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Link til dette innlegget: feststilbok-kostbare ungdommer feiringskonsepter for foreldre med gratis tid

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *