Spaser for hastighet og avstand

Whitney ga meg mitt første skritteller. Vi liker begge å telle trinn. Å få 10.000 trinn før lunsj er lisens til å sitte i sofaen.

Uansett, jeg må skaffe meg en av disse … nå kan jeg hekte dette lille oometeret, rollometeret, helt opp til barnevognen min for å måle hastigheten min (gjennomsnittlig og maksimum!) Og avstand. Passer til enhver barnevogn. har 8 funksjoner.

Jeg vil også gi dette forslaget til alle rookie -mødre tidlig i deres ruslende karrierer: Lett i dette! Ikke maks ut på hastighet eller avstand på din første dag ut av portene. Du vil gi deg rom for forbedring; Det vil se mye bedre ut på en graf.

Idé for ny Snazzy Counting Gadget med tillatelse fra foreldrehakk.
Mer overbevisende grunner til å stroppe en på Strollometer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *