Hvorfor 4-åringen min har en PACI

på slutten av denne tre dager lange helgen Scarlett, vår fyrverker, vil bli fire. Hun skal sove mandag kveld, plassert med sine fire kjærlighet, så vel som smokken i munnen, cupcake -teppet hennes trakk like mye som haken. På nattbordet hennes, en bunke med ekstra PACI -er.

Når vi overholder dagen, vil vi utvise tempoene fra hjemmet vårt, samt flytte videre med livene våre, så vel som vi ennå ikke forstår nøyaktig hvor lenge helingsperioden vil være. (Vi har heller ikke valgt en teknikk eller myte som vi kan adressere denne opplevelsen. Send dem til “en annen baby”? La den binky fe gjøre dem om til et spesielt leketøy?)

Nå er det her jeg beskytter alternativet mitt (og Katie Holmes) for å la en kvinne så stort suge på en syntetisk brystvorte.

Vi tok bort vår førstefødte smokk på hans tredje bursdag. Han nappet aldri igjen.

Hver dag i flere måneder var tre år gamle Julian utmattet rundt klokka 14.00. Klokka tre var han ute av tankene og rullet på gulvet. Imidlertid kan han ikke høst i søvn. Rundt 17.00 ville han vende seg tilbake til sitt typiske jeg, hvis det er noe for førskolebarn. Imidlertid virket det virkelig som om han trengte den lur, i tillegg til at han bare ikke kunne gjøre det uten hans pålitelige smokk.

Så da Scarlett, fylte tre år, fremdeles nappet trofast så vel som ivrig hver dag, valgte vi at vi ville gi henne ett år til. Vi følte at fordelene med å lure var mye mer essensielle enn å kontrollere tappesituasjonen.

Det etterspurte gjenstanden av spedbarn så vel som små barn er fremdeles fantastisk for meg. Min gode venn Julie telefons kaller det “et glass vin” for babyer. Begge barna mine demonstrerte fjerne synlige transformasjoner da de lukket leppene rundt brystvorten. Umiddelbar avslapning så vel som tilfredshet.

Scarlett fortalte meg virkelig forrige uke at kjærlighetene hennes ikke føler seg myk når Paci ikke er i munnen; De føler seg “skrubbby”. Sett inn Paci og – Voila – Rubbalicious Sikkerhets- og sikkerhetstepper. Denne informasjonen ble gitt meg til forsvar da jeg foreslo at hun neste måned skulle gi opp sine verdifulle binkier, men kan holde sine myke nattlige følgesvenner. Det var praktisk talt som om hun sa “ikke bry deg med trøstepremiene.”

Jeg forstår at vi kan miste lurene neste uke, men hun krever ikke det så mye lenger, i tillegg til å dumpe søvn på dagtid vil sannsynligvis få sengetid til sengetid til å løpe mye jevnere. (Pluss Heather’s Four- så vel som seksåringer som fremdeles har lur, så vel som ikke har hatt støtte fra smokker på mange år, så jeg forstår at det ikke alltid er relatert.)

Ønsk meg lykke til! Nøyaktig hvordan avviker du barnet ditt fra smokken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *