Beste leketøy som allerede er i huset ditt: Vaskeklutene

Ungdommene mine har logget mange økter som arrangerer i tillegg til å omorganisere vaskekluter samt håndløp. Vi har parkerte biler og lastebiler på vaskekluter, lagt dukker ned på dem, foret dem, gjort dem til en sirkel tid så vel som mer.

Vi hadde en pakke med hvite fra Target som var favorittene i lang tid, men metoden de viste skitten da vi virkelig benyttet dem til å tørke skitne ansikter begynte å grove meg ut.

Vanlige voksne vaskekluter, som disse 12 x 12 -gutta, er de mest tilfredsstillende.

Jeg kjøpte disse lyse regnbuene på Amazon, som er morsomme for en førskolebarn som har meninger om farger, men litt vanskelig å få dem til å ligge flate. Jeg antar at det er siden de er den typen som er designet for spedbarn, lett og mindre i størrelse.

Å spille med vaskekluter er en sikker metode for å eksponere noens indre OCD. Å jevne dem ut i tillegg til å gjøre hjørnene perfekte er halvparten av moroa, hvis du er to. Eller halvparten av irritasjonen hvis motoriske ferdigheter ikke blir finslått.

En fersk pakke med 24 hvite vaskekluter kan bare være din nye fineste venn. Presenter dem for ditt lille barn som en pent brettet stabel, siden du forstår at det er det som gjør det mest attraktivt å pakke ut i tillegg til å spre seg rundt i stuen.

Se vår liste over 52 innovative metoder for å holde det lille barnet ditt opptatt.

Hold rookie mødre topp-i-sinn ved å overholde oss på Instagram.

Oppdater vaskeklutforsyningen med denne rene pakken med dem fra Amazon (tilknyttet lenke).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *