Bruk en objektorientert bleieposestrategi

Et innlegg fra å designe mødre krysset banen min akkurat da jeg innså at jeg trenger en glidelåspose i vesken for å inneholde alle de løse brikkene jeg har for underholdning for barn. Plast edderkopper, pakket snackstenger og bittesmå biler forhindrer meg for alltid å finne nøklene mine raskt når jeg graver hånden i vesken.

Guissell identifiserer innholdet i hennes to toteposer med detaljerte notasjoner. Jeg vil kalle disse to “med barn i slep” -vesken og “uten barn” -vesken.

Noen varer, som lommebok, nøkler, solbriller og telefon går i begge posene. Ting som våtservietter og tavlebøker blir i posen “With Kids in Tow”. Du får ideen.

Les detaljene i systemet hennes for å sette pris på hvor smart det er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *