Ting å gjøre i Orlando med en pjokk

som varmer opp fra det kalde været, vi jet ned til Orlando for å bruke en uke på å gjøre morsomme familieaktiviteter. OK, vi kommer egentlig ikke noe sted, men hvis du allerede bor i Orlando (eller planlegger å besøke), kan du takke Suz og datteren hennes (som er nesten på samme alder som Milo!) Fra NotyourTypicalMommy -bloggen for de fantastiske ideene.

Lurer du på hva du skal gjøre med en baby i Florida? Hun forteller oss:
En uke i Orlando kan du ha deg til å tenke på en gigantisk mus- og temaparker, men det er mer til Central Florida enn overprisede rekreasjonsområder med animerte gnagere, over-saltet mat og animatronikk.

Oppdag museer rike med kultur, historiske parker med ruvende trær og gårder med vennlige hester for å ta din unge familie.

Mandag: Garden Rurr

Hvilken foreldre elsker ikke en gratis og morsom aktivitet? Og hvilke babyer og småbarn elsker ikke sommerfugler og blomster? Orlandos Leu Gardens er gratis mandag morgen mellom kl. 9.00 til 12.00.

Leu Gardens tilbyr besøkende 50 dekar med velstelte hager, inkludert en aktiv sommerfuglhage. Hele hagene er nydelige, og hvis du ikke tar med deg kameraet til å knipse skudd av barna dine som leker i rosehagen eller boltre seg av den gigantiske klokken, vil du angre på det.

Etterpå finner du det beste Darn Hot Dog Place i Florida: Hot Dog Heaven. Lag de beste pølser i Orlando siden 1987, vil Hot Dog Heaven ødelegge deg for alle andre hotdogstativer. Ikke si at jeg ikke advarte deg.

Tirsdag – Wekiva Springs State Park

For eldre barn og førskolebarn, sjekk ut Wekiva Springs State Park for å bli overrasket og oppdatert med over 7000 dekar av Floridas naturlige skjønnhet omgir deg og en svingete elv, som pumper ut over 42 millioner liter ferskvann om dagen.

Wekiva Springs State Park tilbyr familier mange aktiviteter å gjøre. Det er piknikpaviljonger å spise på, kanoer og kajakker for å navigere i elven, ridning og stier for å gå for å speide ut innfødte dyr som vaskebjørn, opossums og svartbjørn. Hovedbegivenheten på Wekiva Springs State Park svømmer. Hundre mennesker kommer ned på kildene for å være fantastiske i den varme Florida -solen. Skarp vanntemperatur på 72 grader dominerer området som varierer fra noen få centimeter til over 5 fot.

Onsdag – Hester?!

Midtuken finner deg ridning på Springdale Farms. Springdale Farms ligger i Longwood, en bare 15 minutters kjøretur fra sentrum av Orlando, og er en hestestall som har vært en familietradisjon siden 1978. Å imøtekomme hester hilser deg mens du tar en ridetime; Både engelske og vestlige klasser tilbys. Hvis du vil ha noe mindre strukturert, kan du dra nytte av ridestiene og late som din John Wayne.

[Heather Note: Nye mamas, jeg kan ikke se deg ri noen hester, så føl deg fri til å vandre rundt og bare besøke. Når du har fått mojo tilbake, kan du registrere deg på leksjoner!]

Planlegging fremover kan du ta med en piknik lunsj for å nyte ned ved dammen eller dra til byen for å smake på noe av den lokale fanfare. Det historiske distriktet i sentrum av Longwood kan skilte med sjarmerende butikker og barnevennlige parker som du ikke vil kunne motstå.

Kanskje det å se på et 3.500 år gammelt tre vil glede barna mer enn å handle? I utkanten av byen Longwood kan du sjekke ut Big Tree Park. Elleve dekar med innfødte Floridian -planter og myrer som bare er unike for Central Florida og ikke der ellers i verden. Med løyper for barn å løpe vilt på og en ny renovert park med svinger, får barna virkelig glede seg over å være ute her. Det kan være lurt å ta med deg feilspray; Florida har en betydelig myggbestand og elsker ikke noe mer enn turistens blod.

Torsdag – Orlando Museum of Art, Creation Station

The Smart People of the Orlando Museum of Art åpnet skapelsesstasjonen som et fall i kunstprogram for barn torsdag ettermiddag fra 2-3: 30 pm, for $ 1 per liten. Pedagogisk så vel som mange moro, det er fantastisk for barn som ikke graver og stirrer på portretter i timevis. Med skapelsesstasjonen kan barn delta i et kunstprosjekt og ta med seg mesterverkene sine. Museumsopptak står gratis for innbyggerne på torsdager (se nettstedet for detaljer).

Har du fortsatt energi etter å ha turnert 12 kunstutstillinger? Loch Haven Park omgir Orlando Art Museum med over 45 dekar med frodig grønt gress, slik at barn kan løpe vilt og brenne av all innebygd damp og jobbe opp en appetitt.

Gå over til P.F. Chang’s, som ligger i Vinter Park Village, for deilige kinesiske retter. Eller hvis du trenger en pause fra søppelmat, kan du prøve deli på Chamberlins matmarked. Et betydelig utvalg av fersk, organisk mat vil rense ganen din.

Fredag ​​- Uptown Altamonte

Uptown Altamonte er komplett med unike butikker, velsmakende restauranter og gratis underholdning, og har blitt det nyeste stedet å være på fredagskvelder. Start kvelden din rett ved å treffe 5 karer burgere og pommes frites, som skal være forbudt at de er så gode. Det er et velsmakende sted å fylle bensinene dine. Hvis du ikke distrahererUtfattet av alle butikkene og de vakre varene deres, kan du brenne av alle kaloriene du inntatt, ved å jage barna dine rundt Cranes Roost Park. Fontenen har et koreografert show som vil forlate barna dine i ærefrykt (og du også) og gir fantastisk underholdning før du våger deg over til amfiet for de planlagte musikkonsertene.

Lørdag – Farmer’s Market

Bli med på tradisjonen på lørdag morgen og treffer Winter Park’s Farmer’s Market. Lastet med leverandører som selger ferske råvarer, blomster, kunst og sukkerholdige godbiter, dreier Winter Park Farmer’s Market seg rundt et historisk togdepot. Unn deg hjemmelaget informasjonskapsler, friske blomster og håndprisede, mens du venter, appelsinjuice.

Etter at du har kommet deg gjennom labyrinten av leverandører, kan du sjekke ut det nyoppussede Hannibal Square. Hannibal Square kan skryte av noen av de mest unike butikkene i byen, og lar deg og din familie hengi seg til.

Blant de fantastiske butikkene finner du Hannibal Square Heritage Center. Artitage Center, som samarbeider med Crealde Art School, viser besøksserien til besøksserien. I tillegg kan du se historiske fotografier av City of Winter Park og sjekke ut Family History Research Library.

Barn lei av kultur? I nærheten Shady Park tilbyr over tre dekar med komfortable benker for foreldre. Barn kan dra nytte av Spray Play -området til Amazing Down fra all den pedagogiske læringen.

Søndag: Zoo

For småbarn og førskolebarn, slynger du uken med en tur til Central Florida Zoo. Ligger i Sanford, Florida, er Central Florida Zoo and Botanical Gardens full av animalistisk moro. Ikke fortell barna dine, men å besøke dyrehagen er et pedagogisk møte så vel som et hyggelig.

Med en helg som viser elefantmøtene (kl.

I løpet av sommermånedene, sørg for at du tar med deg badedrakt og håndklær. Opptak til dyrehagen inkluderer tilgang til Wharton-Smith Tropical Splash Ground.

Når sjekken til dyrehagen er fullført, er det en kort kjøretur til historiske sentrum av Sanford for fantastiske antikvitetsbutikker og unike restauranter. Riverwalk Pizzeria tilbyr en meny med dampende, fersk pizza laget mens du ser på. Føler meg full etter all den pizzaen, rusler nedover elven og ser på båtene seile inn og ut av havnen eller holde seg rundt for å fange en utrolig solnedgang.

Hele og alt, livet i sentrum av Florida kan være mye mer enn overprisede turistattraksjoner. Hvis du vil ha en ekte smak av Florida, kan du skli i det langsommere livets tempo og finne noen av de sanne perlene i Sunshine State.

====
Takk igjen Suz. Min bror og hans partner (rookie foreldre som skal) bor i Florida, og derfor kan vi gi ideene dine en testkjøring ganske snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *