Hvordan føles Braxton Hicks sammentrekninger som [3 fakta!]

Så hva er det nøyaktig Braxton Hicks sammentrekninger, så vel som hvordan de føler? Bør du se legen din når du opplever dem? Braxton Hicks sammentrekninger, også forstått som “falsk arbeidskraft”, er ubehagelige og ofte forvirrende for vordende mødre. Selv om Braxton-Hicks ikke innebærer at en dame går i arbeid, kan det hende at en første gang mor ikke forstår forskjellen mellom de to.

En britisk fødselslege ved navn Dr. John Braxton Hicks fant på 1800 -tallet at livmoren fikk kontrakt når den utvides over programmet på ni måneder. Disse sammentrekningene som ikke forbereder kroppen på arbeidskraft er virkelig en del av den naturlige prosessen, i tillegg til at de ikke forårsaker noen form for fysiske problemer i svangerskapet.

Hvordan føles en Braxton Hicks -sammentrekning?

Braxton Hicks sammentrekninger føles lik menstruasjonskramper siden strammingen og kramper normalt skjer i nedre del av magen så vel som bekkenet. Disse sammentrekningene er ukomfortable, men egentlig ikke smertefulle. De føles også mye mer foran kroppen i stedet for hele underkroppen. De skjer ofte i siste trimester av svangerskapet, men de kan også begynne i andre trimester.

Braxton Hicks kan være inkonsekvente. De kan vare i noen sekunder eller så mye som to minutter. Sammentrekninger kan skje noen ganger om dagen eller noen ganger i uken.

Her er noen andre ting for å hjelpe deg med å forstå om sammentrekningene er Braxton Hicks:

Ikke forekommer med rutinemessige intervaller

Ikke bli bedre sammen når tiden går

Er vanligvis ikke smertefull

De kan stoppe med en modifisering i aktivitet eller stilling

Ikke vare lenger etter hvert som tiden går

Ikke føler deg sterkere over tid

Hva er forskjellen mellom en Braxton Hicks -sammentrekning og en ekte sammentrekning?

Braxton Hicks sammentrekninger kan skje hvilken som helst type tid i løpet av siste trimester. Tallrike mødre har oppdaget at å endre hva de gjør kan stoppe sammentrekningen. Hvis de skjer mens de sitter, kan du stå opp så vel som modifiseringsposisjon. Hvis du trener, ta en pause i tillegg til å fokusere på å puste. Etter hvert som graviditeten skrider frem, føler ikke Braxton Hicks sammentrekninger sterkere eller varer lenger.

En ekte sammentrekning innebærer at kroppen blir forberedt på arbeidskraft. Sammentrekningene åpner opp livmorhalsen i tillegg til å forberede fødselskanalen. Sammentrekningen kan merkes i magen, korsryggen, så vel som til og med bena. Disse sammentrekningene kan begynne med nøyaktig de samme sensasjonene av Braxton Hicks, men de er mye mer konsistente så vel som økning i intensitet. Når moren blir bedre til levering, er tiden mellom sammentrekninger kortere. Det eneste som kan stoppe ekte sammentrekninger er fødselen av babyen.

Kan disse sammentrekningene skade babyen?

Det er ingen indikator på at Braxton Hicks har noen form for effekt på babyen. Det spedbarnet ditt gjør kan imidlertid sette i gang en falsk sammentrekning. Det er vanligvis en viss fosteraktivitet før en Braxton Hicks.

Kan Braxton Hicks sammentrekninger forsvinne?

Braxton Hicks sammentrekninger er en metode for kroppen å forberede seg på babyen. Musklene i livmoren strammes så vel som å slappe av uten å påvirke livmorhalsen. Noen forventer at mødre kanskje ikke føler det overhodet, mens andre vil oppdage nøyaktig hvordan de skal tilby med ubehaget. Hvis du opplever Braxton Hicks sammentrekninger, er det noen få metoder for å få dem til å forsvinne, selv om det er litt mens.

Endre posisjoner

Slapp av i tillegg til å fokusere på å puste

Drikk noe

Et varmt bad eller varmt pute (sørg for ikke å bruke noen av disse så godt, som når du forventer at du ikke vil heve kjernekroppstemperaturen så godt høyt)

ATTMU Tradisjonell varmtvannsflaske med strikkedeksel

Sunbeam xpress varm rask oppvarmingspute

Huggable bjørnekjøling + varmepute

I noen tilfeller kan falske arbeidskontraksjoner være en indikasjon på dehydrering. Fordi hydrering er essensielt i alle stadier av svangerskapet, kan det være et tegn på at kroppen trenger mye mer vann.

Når du skal gå til legen?

La legen din forstå at du har opplevd Braxton Hicks sammentrekninger ved din neste avtale. Sørg for å tilby detaljer som sammentrekningens lengde så vel som frekvensen. Fødselen din kan identifisere seg under evalueringen hvis livmorhalsen er tynning eller hvis arbeidskraft begynner. Du vil også la dem forstå om du har mistet slimpluggen, da dette kan være en indikasjon på kommende arbeidskraft. De kan snakke om hva som er typisk så vel som når det er på tide å ringe dem best bort. Symptomer som krever at kravet skal behandles best borte inkluderer:

Vaginal flekker eller blødning

Konstant lekkasje eller hvis vannet ditt går i stykker

Sammentrekninger som endte opp med å være konsekvente så vel som mye mer smertefulle, for eksempel de som skjer med fem minutters mellomrom

En reduksjon i fosteraktivitet

Aktiv arbeidskraft så vel som sammentrekninger

Har bekymring for graviditeteller foreldre? Vi har en hel gruppe mødre som deler så vel som AKS for råd. Inspiser ut vår rookie -mødre Facebook -gruppe eller legg igjen en bekymring i kommentarene

Du kan også glede deg over:

Hvordan øke melkeforsyningen [6 enkle metoder] (åpnes i en ny nettleserfane)

10 [Beste komprimeringssokker] For svangerskaps hevelse!

Gratis spedbarns ting! 50+ freebies for nye mødre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *