Den der jeg lærer innebærer “Mixed Company”

(mens jeg henger sammen med familien min, republiserer jeg et innlegg fra 2007 -arkivene for underholdningen din. Kos deg!)

Forrige uke kastet Ryans selskap en vakker feriefest. Vi ble behandlet på en sittende middag på en kjent fancy restaurant. Med en barnevakt jeg stolte på, og en kropp som endelig kan passe inn i klær som ikke var mors, følte jeg meg ganske fornøyd da jeg tok plass ved et bord med tre andre par.

Jeg satt ved siden av en annen mor til små barn, og vi snakket praktisk i et par timer om alle de veldig essensielle temaene som en gang kvinner snakker om-å se live musikk i San Francisco, våre interessante karrierer og hva jeg skal kjøpe på Handler Joe’s. Å, og hvorfor forteller ingen deg noen gang at alt håret ditt vil falle ut etter at du har fått babyer? Ja, vi dekket alle de gode tingene.

Overfor oss var et par attraktive nygifte, sannsynligvis slitne til tårer av pottetreningene våre, nydelige og vennlige. For en fest full av mennesker jeg aldri har møtt, hadde jeg det veldig bra.

Når jeg så på de nettopp gifte, husket jeg dagene etter mitt eget bryllup, da Ryan og jeg kunne snakke om ingenting annet enn hvor fantastisk våre venner, familie, mat og festligheter hadde vært. “Så,” sa jeg til fru nygifte, “har dere menn sluttet å snakke om bryllupet ditt ennå?”

“Kan jeg være ærlig med deg?” hun sa.
“Ja,” sa jeg og lente meg inn av interesse, og ønsket å høre at hun brydde seg lite om bryllupet sitt, eller at de ikke hadde et bryllup, så det var ingenting å snakke om. Noe, antok jeg, det ville være relatert til bryllupet hennes.
“Jeg gikk av pillen, at jeg var på i årevis, omtrent en uke før bryllupet vårt. Ja, så du kan fortelle hvor vi er. Vel, uansett begynte håret mitt å falle ut fordi virkningen av å gå av pillen er akkurat som post-partum hormoner. ”

Tilsynelatende hadde vi en misforståelse om diskusjonstemaet.

Min mann og mannen hennes er i mellom oss. En del av denne samtalen, men muligens ikke vil være det.

“Så jeg bare gikk av pillen,” gjentar hun. “Ikke sant, skat?” Hun ser på mannen sin for å inkludere ham i samtalen. “Kanskje en uke før bryllupet,” forteller hun oss igjen. “Ja, jeg sluttet bare å ta det. Yasmin var merkevaren til pillen min. Jeg gikk av hvis det, og jeg var et totalt hormonelt rot. Ikke sant? ”

Ubehag. Jeg vet at mannen min ønsker at han ikke satt ved siden av noen som delte fødselen hennes for å styre planene med oss. Han hater å få for mye informasjon om mennesker han ikke kjenner. Han kunne høre på kvinner snakke om hårfarging, vintage skosamlinger og George Clooney i veldig lang tid, så det er ikke slik at han ikke har noen toleranse for kylling ting. Det er de kroppslige funksjonene. De er private.

Og gjentakelsen – det var den verste delen. Hun kalte pillen og fortsatte å snakke om den i minst tre minutter. Jeg var først forvirret og lurte på hvorfor hun fortalte meg dette. Så husket jeg at den andre kvinnen og jeg hadde snakket om at håret falt ut etter fødselen.

Jeg tenkte på de mange samtalene jeg har hatt med kvinner jeg knapt kjenner. En ved siden av meg i yogaklasse fortalte meg at hun fikk en anal sprekker med datteren til datteren. Ikke noe problem. Jeg er ikke flau eller fornærmet. Men hvis mannen hennes sto der, kan jeg sikkert være det. Det er ikke slik jeg trodde verden er, men tilsynelatende er det noen ting jeg bare vil snakke om i selskapet av mitt eget kjønn.

Fortell meg om dine lekker bryster, inkontinens, hemmelighetene dine til flere orgasmer. Men ikke fortell meg foran mannen min.

Da vi ventet på at betjent skulle bringe bilen vår rundt og indikere slutten på denne veldig mye-fun-for-en-kompany-Holiday-partiet, sa jeg til Ryan at jeg prøvde å riste av ubehaget ved den fødselstiden samtalen. Jeg tror han var lettet over at jeg følte det på samme måte, ettersom han ikke vil tro at han er en prude. Og så erkjente vi sammen at det er noen ting som ikke skal diskuteres i blandet selskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *