Lag et minnespill

Her er en gaveide. Lag en individuell versjon av spillminnet. Du vet, hvor du vender over to fliser for å prøve å lage en kamp. Hver gang du lager en kamp, ​​fjerner du flisene til du har matchet alle parene.

Jeg gjorde dette til mine besteforeldre en julige mange år siden. Det er omtrent halvveis gjort i dette bildet. Min søster malte skuffen det før vi gav det til dem.

For å gjøre noe så fantastisk som dette, må du bruke litt penger på forsyninger.

Vi fikk blokker og skuffen på en håndverksbutikk (Michael’s). Jeg beskjærte og endret bildene til de var alle 1,5 tommers firkant og alt på samme dokument. Hvis du ikke er dyktig i et grafikkprogram, kan du faktisk gjøre dette i Word. Klipp ut bildene og bruk noe som Mod Podge for å holde dem til blokkene. Sett et annet lag av Mod Podge (ting i decoupage-delen av butikken) på toppen.

Min søster sprayet dem med en skinnende beskyttende strøk.

Vi har faktisk også skrevet opp retninger for å spille spillet, bare for å gjøre gaven litt søtere, og med tittelen det familieminnet.

Vi håpet mine besteforeldre vil ha timer eller i det minste noen få minutter med moro med dette. Og nå, år senere, har bestefarens minne falmet så mye at dette begrensede settet med matchende blokker bare er det ideelle nivået for ham.

For barna mine har jeg lastet opp bilder til Shutterfly og kjøpte et minne spill som følger med fantastisk emballasje. (Spar 25% av Shutterfly Kjøp med vår spesielle lenke her og kodeâ sfly25off)

Jeg var veldig glad med måten dette kom ut og ganske fornøyd med dagens pris på Shutterfly for en skreddersydd gave som dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *