Girls or Young Boys Dollhouse [Fantastiske kjønnsnøytrale alternativer!]

Da jeg nylig ble spurt om dukkehusanbefalinger, tenkte jeg raskt på en haug med måter vi kunne få mye mer spillverdi ut av et dukkehuslignende produkt, Det er ikke ditt standard rosa herskapshus. Du skjønner, alle barna mine (både unge gutter og jenter) elsket å late som om dukkehusene i hjemmet vårt. Ofte virket det som et gutter dukkehus i stedet for jenter, da de unge guttene ville lage sine egne lekeområder i dukkehuset.

Her er valgene mine for fantasifulle miljøer som tilbyr moroa med miniatyrtilbehør og fordelen med å utføre familiedynamikk gjennom lek.

Min øverste jente og unge gutte dukkehus plukker

Melissa og Doug selger et trehi-stigende dukkehus med åpne vegger på sidene for enkel tilgang. Ikke rosa, ikke plast.

Dette rakettskipet på flere nivåer har alle fasiliteter i et dukkehus uten å være et kjedelig gammelt hus.

Visste du at du kan finne fantastiske håndlagde leker på Etsy? Dette trebunnshuset er et flott eksempel på det og ideelt hvis du søker etter et kjønnsnøytralt alternativ.

Selv om dette dukkehuset er på den mye dyrere siden av listen, er det veldig spenstig, og du vil helt sikkert kunne gi den ned.

Barn som elsker dyr kan komme inn i Calico Critters -franchisen. Disse små skogsdyrene har hus, og du kan kjøpe mye flere komponenter for å utvide samlingen over tid. Få et trehus eller et vanlig hus. Eller et telt. Mye flere små dyr kan bli fylt i strømper. Dette er den “koselige hytta”.

Husk at dette settet bare kommer med kaninjenta. Alle andre skapninger selges separat.

En annen retning er å hoppe over dukkehuset og bare kjøpe møbler og en familie. Barn kan leke med dem i pappesker, på tepper eller på et lite bord som du tildeler for denne aktiviteten. Jeg har til og med ryddet ut en bokhylle og lagt utklippsbok papir ned for å fremkalle et boareal.

Hvis du velger ideen ovenfor og hopper over dukkehuset, vil jeg anbefale å sjekke ut tilbehøret fra Plan Toys (køyesenger!). Jeg synes også deres moderne, tre, miljøvennlige dukkehus ser ganske fantastisk ut!

Playmobil er en annen strategi. I stedet for et hus, tenk slott eller gård. Dette er deres “Farm House Construction Set with Market”

Kjønnsnøytrale dukkehus for senere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *