Foreldres guide til ungdomsimmunisering (bokgjennomgang)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Introduksjon

Interessen for vaksinesikkerhet har vært, så vel som, fortsetter å være et hett tema med foreldre så vel som media. Dessverre, hvor jeg sitter, har AAP så vel som andre ekspertorganisasjoner manglet i aksjon når det gjelder å installere en effektiv mediekampanje for å informere foreldre samt motvirke mye av de feilinformasjonsforeldrene blir utsatt for. Jeg har vært på ekspertmøter der barnelegen min kolleger har stått opp i tillegg til å skinne på vår ekspertorganisasjon for ikke å være ekstremt synlig i denne avgjørende debatten. Forutsatt at det som bakgrunn var av fantastisk rente da jeg kom over en ny håndbok, skrevet så vel som publisert av det amerikanske avdelingen for helse og velvære, så vel som menneskelige tjenester samt CDC, og la ut fakta inkludert vaksine sikkerhet. Kanskje når antallet utbrudd av meslinger, kikhoste, så vel som kusma fortsetter å klatre, vil organisasjoner som disse legge mye mer krefter på å motvirke meldingene fra mennesker så vel som organisasjoner som er imot vaksiner. Jeg tror virkelig at dette begynner å skje med tanke på at mange spesifiserer lovgivere, folkehelse- og velvære -grupper, så vel som til og med AAP har endt opp med å være mye mer offentlig om deres støtte til vaksiner. Min antagelse er at det vil ta minst fem positive vaksinemeldinger for å motvirke den urealistiske bekymringen for at en ugunstig melding om vaksiner kan skape. Flere positive meldinger fra flere pålitelige kilder, kontinuerlig, er det som trengs. Det er derfor denne håndboken er betydelig i mitt synspunkt, så la oss komme inn på detaljene i min anmeldelse.

Boken

Jeg tror det er rettferdig å oppgi at foreldrenes guide til ungdomsimmunisering er mye mer enn en brosjyre, men ikke snarere en bok. Jeg vil forklare det som en håndbok. Jeg tror besøkende med forskjellige lesefunksjoner vil oppdage det, så vel som enkelt å sjekke ut, men full av direkte så vel som gunstig informasjon. Språket som brukes er ikke fullt av medisinsk sjargong, så vel som er forståelig for nesten hvem som helst. Jeg oppdaget illustrasjonene grunnleggende så vel som fargerike, mange ble gjort av barn. Og til slutt, det største med denne boken er at du kan få den gratis. Bare be om en kopi! Du kan ikke slå gratis!

Relaterte hjelpende barna våre endte opp med å være mennesker i boka

Min anmeldelse

Jeg oppdaget del 1 som beskriver vaksinerutinen, samt gir en beskrivelse av sykdommen utløst av mange av ungdomsinfeksjonene i tillegg til at mange foreldre skal fordøye.

Men del 2, på sidepåvirkning av vaksiner jeg trodde var godt skrevet, nøyaktig og kraftig.

Og til slutt tror jeg at den aller beste delen av boka er delen “ofte spurte bekymringer”. Disse bekymringene tar for seg det jeg forstår foreldrene bekymrer seg for. De kan ikke hjelpe deg med bekymring hvis de betaler noen form for renter til det som er skrevet ut i magasiner, skrevet på Internett, sendt på TV eller til og med høre på politiske debatter. Media ser ut til å være innstilt på arrdannende foreldre om vaksinesikkerhet. Jeg antar at det selger.

Konklusjon:

Jeg forstår at vi aldri vil få 100% kontrakt om kravet om vaksiner, så vel som jeg også forstår at vaksiner ikke er perfekte. Alternativet … er imidlertid hinsides fryktelig. Jeg tror foreldrenes guide til ungdomsimmunisering er en stor ressurs for foreldre å begynne på utdannelsen om vaksineinnovasjon, så vel som hva den kan gjøre for barna deres. Som helsepersonell som har brukt de siste 35 årene på å vaksinere barn, er det tydelig nøyaktig hvor risikofri så vel som effektive vaksiner virkelig er. Gjør Business America så vel som helsevesenet noen penger som administrerer vaksiner – du vedder på at de gjør. however that truth doesn’t make all included lie hide the horrible side impacts of vaccines. The reality is, that side impacts are rare. To me the most cogent disagreement in favor of vaccines is the realization that the people administering vaccines, those who see as well as are held accountable for serious reactions must they occur, are strong advocates for utilizing them. The extremely people, who are taking the most danger providing vaccines, are their greatest advocates.

Related  assisting our kids ended up beingFolk i boka

Tenk på dette et sekund; Hvis bestemødrene våre hadde motstått vaksiner som mange av dagens anti-vaksine talsmenn gjør, er det ekstremt sannsynlig at vi fortsatt vil sjekke ut barn på sykehusene våre som bor i jernlungene fra polio i tillegg til å gå til begravelser av faktisk millioner av spedbarn hver år.

Så hvis du er en ny forelder eller en forelder på gjerdet om vaksiner, kan du ta noen minutter å sjekke ut senteret for sykdomskontroller synspunkt på vaksiner. Til syvende og sist må enhver forelder ta en beslutning om vaksiner. Det er en flott tid for en flott publikasjon som husholdningene kan utnytte som referanse, må de ha bekymring for vaksiner samt vaksinesikkerhet. Det er på tide mye mer enn tid for Public Health and Wellness -området å håndtere anti -vaksineområdet.

Outro

Som alltid, takk for at du ble med meg for denne utgaven av Portable Functional Pediatrics. Jeg tror du kan fortelle at jeg gleder meg over å produsere disse episodene. Jeg håper du oppdager dem underholdende så vel som informative. Jeg vil gjerne høre kommentarene dine på bloggen min, www.docsmo.com eller evalueringer på iTunes. Ta deg et øyeblikk til å dele episoder du tror at kompisene dine så vel som pårørende vil glede seg over å oppdage om barnehelse og velvære med podcaster, og registrer deg for bloggen min for å få en e -postvarsel om hvert nytt emne når de er lagt ut. Hver episode er gratis, peer undersøkt så vel som nøyaktig. Dette er Dr. Paul Smolen, i håp om at du ikke preiser når det er på tide å vaksinere. Til neste gang.

Link til dette innlegget: foreldreguiden til ungdomsimmunisering (bokanmeldelse)

0/5

(0 anmeldelser)

Relaterte hjelpende barna våre endte opp med å være mennesker i boka

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *