Naturlige tjenester for graviditetssmerter

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Når graviditeten skrider frem, trekker den ekstra vekten rundt magen ved leddbåndene rundt midjen og ryggraden. I løpet av de tre siste månedene gjør hormonelle forandringer støtteledd og leddbånd til å slappe av og forberede seg på arbeidskraft. Det er da ryggsmerter – spesielt i korsryggen – er et problem. Den ekstra vekten resulterer i en endring i holdning som kan føre til smerter i lysken. Noen påminnelser om sunn fornuft under graviditet:

Ta det med ro. Hvis du er vondt overalt, er det vanligvis et tegn på at du overdriver ting, så sakte.

Ta vare på holdning. Den naturlige impulsen når du blir større er å stikke magen ut, men prøv å holde ryggen rett i stedet for buet. Forsikre deg om å ikke overspille når du bøyer og løfter og bruker bena mye mer enn ryggen.

En vanlig ukentlig aromaterapimassasje fra en PAL eller partner er nyttig for belastning og ryggsmerter. En god graviditetsmassasjeolje kan enkelt blandes sammen ved å bruke 5 ss med ren jojobaolje, 10 dråper mandarin vital olje og 5 dråper lavendel vital olje.

Noen forslag til de som gir graviditetsmassasje:

Den optimale posisjonen for en ryggmassasje for mor til å være er å sitte i en stol mot baksiden av stolen, kroppen hennes støttet av puter foran for å lene seg på. Etter hvert som graviditeten går videre, kan sideliggende stilling på en seng støttet av puter under knærne være mye mer behagelig.

Hold alle bevegelser blide og avslappende. Oppfordre henne til å fortelle deg hva som føles bra.

Masser de områdene der det er spenning og alltid masser mot hjertet.

Ikke trykk på åreknuter, bare gli rundt dem.

Unngå nedre mage og tilbake i første trimester. Under resten av svangerskapet unngå dypt trykk på magen og korsryggen.

Ti minutter for en ryggmassasje eller eller ti minutter for fot- og benmassasje er tilstrekkelig.

Relatert stå opp tidlig og 5 andre hverdagstrinn for å slå angst uten medisiner

Kraniosacral terapi kan være veldig verdifull for mødre i alle stadier av svangerskapet. Typisk kan en kvinnes korsben spenner, noe som forårsaker ryggsmerter og vanskeligheter med arbeid for mor og også for baby hvis kropp kan oppleve forbedret torsjon som går gjennom et ubalansert bekken.

Kraniosacral terapi er ikke bare trygt, men anbefales under graviditet, da det beroliger nervesystemet til både mor og barn, og oppmuntrer til emosjonell binding som ellers kan være kortsluttet på grunn av fødsel og fødespenninger og traumer. Dette biodynamiske karosseriet kan kontakte spedbarnets delikate nervesystem – slik at han/hun kan bli mindre påvirket av negative påvirkninger fra genetikk. Selv om det voksende fosteret er svært bevisst, vet hun/han ikke forskjellen mellom mors tanker og følelser og sitt eget, så når mors system er beroliget og balansert under graviditet, får babyen betydelige fordeler.

Abonner på oljene mine for velvære helt gratis e-nyhetsbrev for å lære mye mer om terapeutiske vitale oljer og velværetips.

Link til dette innlegget: Naturlige tjenester for graviditets ryggsmerter

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *