Spring til badetøy med deilig, magert protein Tyson Poultry (Giveaway)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Våren er rett rundt hjørnet, så vel som det betyr at det er på tide å komme i form i tillegg til å grave ut den gamle svømmedrakten, eller handle en ny. Er du forberedt på det varmere været? Føler du deg positiv i badedrakten din? Nøyaktig hvordan har du det med målene for nyttårsoppløsningen?

Tyson Foods samt registrert kostholdsekspert Tara Miller har gått sammen like mye som å gi kvinnelige levende tips ved å bruke magre, oppskriftsklare ingredienser, som Tyson® Grilled & Ready ™ Chicken. Nedenfor er en fantastisk artikkel fra Tyson for å hjelpe deg med å bevare sunne spisevaner i vår.

Bevar en ny du i det nye året med grillede fjærkre måltider i minutters lag som spiser riktig del av rutinen din med kloke levende tips fra registrert kostholdsekspert Tara Miller samt Tyson® Grilled & Ready ™ Chicken

Springdale, Ark., 19. januar 2011 / PRNewswire / – Når det nye året går av gårde, er det å spise nyttårsoppløsning for å spise rett for mange. I følge en forbrukerundersøkelse fra 2009 inkluderer to av de tre mest fremtredende nyttårsforsettene å etablere mye bedre liv, så vel som spisevaner¹, men mange slutter å jobbe for å holde resolusjonene forbi den aller første måneden. For å hjelpe kvinner med å holde sine mål for forbedrede spisevaner, har Tyson Foods samt registrerte kostholdseksperter Tara Miller gått sammen så mye som å gi kvinnelige levende tips ved å bruke magre, oppskriftsklare ingredienser, som Tyson® Grilled & Ready ™ Chicken.

“For mange kvinner er det nye året en tid å vise på spisevaner, samt sette mål for smartere alternativer for året fremover, men hektiske rutiner, samt tidspressede måltider fører ofte til dårlige matalternativer samt mislykkede oppløsninger , ”Uttalte Tara Miller, registrert kostholdsekspert samt eier av Rexner Balance, Nutrition samt Wellness Consulting. “Ved å ha et magert, forhåndskokt, oppskriftsklart protein, som grillet og tilberedt fjærkre på kjøkkenet ditt, er det enkelt å lage måltider som både er kloke og tilberedt på bare noen få minutter.”

Tara foreslår å lage lys så vel som enkle retter, som chili-oransje fjærkre med paprika samt sørvestlig fjærkestalat, laget med grillet og tilberedte hele brystfilet eller grillet og tilberedte bryststrimler. Grillet og tilberedt fjærkre tilbyr en fullkokt så vel som perfekt porsjonert magert proteinløsning for dine foretrukne lysretter, varme eller kalde. Grillede og tilberedte fjærkre -varianter er 98% fettfrie i tillegg til at det ikke inneholder noen konserveringsmidler, noe som gjør dem til en rask så vel som klok metode for å gjøre spising til en del av rutinen din. Grillet og tilberedt fjærkre tilbys på bare noen få minutter, så du kan bruke det du krever å produsere velsmakende så vel som kloke måltider på få minutter, så du kan bruke det du krever for å produsere velsmakende så vel som kloke måltider på få minutter, så du kan bruke det du krever for å produsere på bare noen få minutter på dagligvaren din. Hvil holder seg frisk for neste hurtigfiksingsmåltid.

Følgende er noen av Taras raske tips for å hjelpe kvinner med å bevare sin kloke levende rutine i det nye året så vel som utover:

* Unngå aldri en sunn frokost – det vil helt sikkert begynne deg på feil fot! Hjernen din trenger riktig drivstoff om morgenen, så vel som bare å levere koffein eller ingenting i det hele tatt ikke vil hjelpe deg med å være på ditt beste. I stedet kan du prøve yoghurt med skiver mandler, så vel som frisk frukt eller litt fullkorns toast med naturlig peanøttsmør for å begynne dagen. Du vil merke den positive forskjellen så vel som midjen din vil takke deg for det.* For å gi stoffskiftet et løft, sørg for å holde deg hydrert. Det vi ofte opplever som tretthet, irritasjon så vel som til og med sult er virkelig tørst, så drikk opp! Sekstifire fluid unser er den foreslåtte mengden for folk flest, men det bør konsumeres i lave eller kalori drikkevarer. Prøv å tilsette friske skiver av appelsin, agurk samt lime/sitroner til en mugge med vann for å hjelpe til per dag, 5 små måltider per dag, 5 porsjoner frukt samt grønnsaker hver dag i tillegg til 5 gram magert protein per måltid. For mange med en livsstil på farten, motiverer jeg å dra nytte av snarveier som forhåndsskjærede grønnsaker, tilfører frossen frukt til desserter, i tillegg til å bruke ferdig, helt porsjonert fjærPrøv som grillet og tilberedt fjærkre for å legge til salater eller som en hovedrett.

“Vi forstår at det nye året gir et fornyet engasjement for sunnere liv, men kvinner er ikke villige til å ofre høy kvalitet eller smak på måltidene,” uttalte Leslie Gordon, gruppeproduktsjef. “Enten du ønsker å lage en enkel sandwich, salat eller en entré, grillet og tilberedt frosset hele brystfileter, samt grillet og tilberedt frosset, så vel som nedkjølte bryststrimler er perfekte, magre proteinløsninger for å hjelpe kvinner med å lage lurt måltid alternativer uten kostnader noen form for ekstra tid på kjøkkenet. ”Om Tyson® Grilled & Perbeded Chicken

* Perfekt for lettere retter – Tyson® grillet og tilberedte frosne hele brystfilet så vel som frosne, så vel som nedkjølte fjærkre bryststrimler er 98% fettfrie i tillegg til at det ikke inneholder noen konserveringsmidler, noe som gjør dem til en velsmakende så vel som klok metode for å spise å spise høyre del av rutinen din.* Enkelt å tilberede-Tyson® grillet og tilberedt frosne hele brystfileter så vel som frosne så vel som nedkjølte fjærkre-bryststrimler er fullkokt så vel som perfekt porsjonert, og tilbyr en mager proteinløsning for din foretrukne Lette retter, varme eller kalde. Forberedt på bare få minutter så vel som med sin praktiske emballasje, kan du bruke det du krever for å produsere velsmakende så vel som kloke måltider på få minutter, i tillegg ® Grillet og tilberedte frosne hele brystfilet så vel som fjærkre-bryststrimler er møre så vel som saftige rett ut av mikrobølgeovnen-for perfekt tilberedt grillet fjærkre på bare noen minutter uten å måtte slå på grillen!* Fersk og tilberedt- Tyson® grillet og tilberedt nedkjølte bryststrimler er det perfekte tilskuddet for et sunt måltid på farten. De er frisk direkte fra kjøleskapet, og gir perfekt mager proteintilsetning til alle typer hovedrett, salat eller sandwich med veldig lite preptid.

For mer info om Tyson® Grilled & Prepared Chicken, gå til GrilledandReady.com.Om Tyson Foods, Inc.

Tyson Foods, Inc. [NYSE: TSN], etablert i 1935 med hovedkvarter i Springdale, Arkansas, er verdens største prosessor så vel som markedsfører av kylling, storfekjøtt, samt svinekjøtt, den nest største matproduksjonsvirksomheten i ton av penger 500 så vel som medlem av S&P 500. Virksomheten skaper et bredt spekter av proteinbaserte så vel som tilberedte matprodukter, så vel som den anerkjente markedslederen i detaljhandelen så vel som matservicemarkeder den betjener. Tyson tilbyr produkter samt service til kunder i hele USA så vel som mer enn 90 land. Virksomheten har omtrent 115 000 teammedlemmer som er ansatt på mer enn 400 fasiliteter så vel som kontorer i USA så vel som rundt om i verden. Med sine kjerneverdier, adferdskode så vel som teammedlemskostnader for rettigheter, prøver Tyson å operere med integritet så vel som tillit, samt er dedikert til å produsere verdi for sine aksjonærer, kunder så vel som teammedlemmer. Virksomheten prøver også å være trosvennlig, gir en risikofri arbeidsatmosfære samt fungerer som forvaltere av dyrene, land samt atmosfære delegert til det.

*Avsløring Jeg fikk kuponger gratis Tyson® grillet samt forberedt fjærkre i bytte mot denne artikkelen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Relatert det er sesong-til-skole-sesongen-tid til å begynne å lage mat med barna!

Tyson® så vel som Healthy Moms Magazine gir bort to kuponger gratis Tyson® -grillet samt forberedt fjærkre til to separate lesere av Healthy Moms Magazine. Alt du krever å gjøre er å legge igjen en kommentar for å komme inn.

For ytterligere oppføringer:

Abonner på vårt sunne levende nyhetsbrev

Følg meg på Twitter

Abonner på magasinet Healthy Moms

Følg denne bloggen med Google Buddy Connect

Digg denne konkurransen

Tweet denne konkurransen

Snuble konkurransen

E mail lenken til nettstedet vårt eller denne konkurransen til en kompis (sørg for at du bcc talbertcascia @ yahoo dot com så jeg har bevis på e -posten)

Bli tilhenger av magasinet Healthy Moms på Facebook

Bli med på bloggen FROG Community

Add The healthy moms magazine to your blogroll.

Blog about this contest. Make sure you include a link back.

For every entry including additional entrances please leave a separate comment. Winners will be selected randomly from the comments as well as e mails that I receive. The contest ends on March 14, 2011 midnight PST as well as is available to anyone in the US. Please leave your e mail address in your comments. All comments without e mail addresses will be disqualified.

Discuss this in our forum

Link to this post:Spring til badetøy med deilig, magert protein tyson fjærkre (gave)

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *