Barna dine skal ha en trampolin opprettet for å forbedre sikkerheten

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Når det gjelder barnas produkter, om det er leker, utendørsutstyr eller elektronikk, er det mest avgjørende aspektet sikkerhet. Å anerkjenne en økning i trampolinrelatert skade blant barn over hele verden, opprettet en mekanisk ingeniør og pappa et unikt, banebrytende alternativ til den vanlige trampolinmodellen. I løpet av de siste årene har American Academy of Orthopedic Surgeons utstedt aktervarsler mot bruk av trampoliner enn for barn som gjennomgår opplæring for konkurransedyktig sport. Ifølge akademiet har 4 milliarder dollar blitt brukt av familier i helsevesenet for å behandle trampolinrelaterte skader alene.

American Academy of Pediatrics rapporterer 100 000 skader som skjedde i 2009 alene, og sikkerhetsforbedringer som ble gjort i betraktning at da ikke har vært tilstrekkelig til å minimere i tillegg hendelser. Nesten 50 prosent av rapporterte skader er frakturer og flytting som skjedde fra enten fall fra trampoliner eller feilaktige landinger. Andre skader inkluderer hjernerystelser, ryggskader og forstuinger, og mange av dem resulterte i noen form for sykehusinnleggelse. Basert på disse og andre urolige statistikker, tok Dr. Keith Alexander en beslutning om at det var tid for et alternativ, og et selskap har satt sitt design å bruke, og skape tryggere trampoliner som overgår nåværende sikkerhetsstandarder.

SpringFree trampoline har gjenoppbygget trampolinen fra grunnen opp, takket være en fjærløs design som erstatter gamle metallspoler med fleksible komposittstenger. En skjult ramme (tucked sammen med stengene under hoppende matten) bruker mye mer sikkerhet og beskyttelse enn en eksponert ramme fordi standard metalltrampolinrammer omgir hoppingsflaten og (sammen med fjærer) er tommer fra hoppens kropper. Kombinert med aflexinetenclosure holdt opp av fleksible komposittstenger i stedet for stive stålpiller, en som forsiktig guider hopper tilbake til matten, stopper høstskader, har SpringFree fjernet mange av produktrelaterte skader.

Vinneren av den prestisjetunge foreldrene sjekket foreldre godkjent pris, den amerikanske Family Choice Award, og den internasjonale designprisen, har SpringFreetRampoline ledet initiativ til å gjøre trampoliner sikrere i over 10 år. For det første er hver konstruert for å være robustere og lengre varig enn standardmodeller. Makene bruker softEdge-innovasjon, og skaper en matte mye mer støtabsorberende enn noen gang før.

I kjøp for å sikre de høyest mulige sikkerhetsstandardene, gjennomgikk SpringFree Trampoline betydelig kvalitetskontroll – med hver komponent strengt sjekket på stedet. Målet var ikke å bare minimere risikoen for skade, men garantere at visse risikobrestrelaterte konsekvensesoner fjernes helt. Utfallet er det som er kommet for å bli ansett som verdens sikreste trampolin.

Kombiner disse fremskrittene i sikkerhet med fremskritt for å engasjere barn med mye mer aktive former for utendørs, aktiv underholdning, og uventet er trampolinen et trygt, morsomt sted å trene og brenne av energi. Takket være SpringFree trampoliner med TGoma digital spillopplevelsen, vil barn og voksne ikke bare finne et tryggere alternativ til standard trampoliner, men også et morsomt, interaktivt sted å spille med tanke på at tgoma oppfordrer sikker aktivitet og intensiv trening for hele familien. Fra spill som Dittoand Alien Stomp som får barn som beveger seg, har TGoma også voksen-orientert innhold – TGoma har spill laget for hele familien, inkludert pedagogiske spill og interaktive treningsalternativer. TGoma FitApp, utviklet av mor, personlig trener og trampolinmedalje, Angie Doubal, gjør det mulig for eldre barn og voksne å velge mellom 26 øvelser og treningsøkter – alt mens du nyter moroa med trampolin hoppende.

Kombinert med bransjens ledende sikkerhetsfunksjoner i SpringFree trampolin, vil familier ha den sikreste og mye moro bakgårds trampolin-opplevelse mulig.

Link til dette innlegget: Barna dine skal ha en trampoline laget for å forbedre sikkerheten
Relatert til hvordan du forbereder barnet ditt for deres første tannlegebesøk

0/5.

(0 anmeldelser)Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *