4 Safe graviditetsøvelser

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Bildekreditt: FreedigitalPhotos.net

Å gå opp i vekt er viktig for helsen din og helsen til babyen din under graviditet. Imidlertid, hvis du får for mye vekt, kan det forårsake svangerskapsdiabetes, og det kan være veldig tøft å miste de ekstra kiloene etter at babyen din er født. Med et skikkelig kostholds- og Vie Fitness & Day Spa -program, vil du ha et sunt svangerskap med normal vektøkning. Forventende mødre som trener vil få 7 kg mindre enn de som ikke trener. Nedenfor er fire øvelser som er trygge å gjøre under graviditet.

Walkingwalking er den beste øvelsen for gravide og kan startes i ethvert stadium av svangerskapet. Denne øvelsen med lav innvirkning holder angsten fra leddene dine, forbedrer sirkulasjonen, styrker hjertet og lungene og er grunnleggende for å innlemme i den travle timeplanen.

Svømmevann leverer akkurat nok motstand for gravide, og det er mindre sannsynlig at du blir skadet svømming. Du føler deg også lettere i vannet, så dette er en ideell øvelse å gjøre mens du er gravid.

Pilatespilates hjelper til med å styrke kjernemuskulaturen, så det er mye lettere å miste den mamma magen etter at babyen din er født. Å ha en sterk kjerne vil også bidra til å gjøre hardt arbeid enklere, og leksjons smerter i korsryggen under graviditet. Ditt lokale treningsstudio eller parker og REC -avdeling kan tilby Pilates -klasser. Hvis ikke kan du finne mange Pilates -videoer på nettet og på DVD.

Yogayoga hjelper til med å lette stress, gjenoppretter riktig balanse og er en fantastisk følelsesmessig øvelse for gravide. Det åpner også hofteleddene dine som er nyttig under levering. Yoga kan berolige ømme muskler og er trygg i alle svangerskapsfaser. Hvis du bestemmer deg for å gjøre yoga under graviditeten, må du bare sørge for at du unngår ekstreme posisjoner der beina er strukket langt fra hverandre og ikke legger deg på ryggen. Akkurat som Pilates, kan du ta yogakurs på ditt lokale treningsstudio eller parker og REC -avdeling, nyte online yogavideoer eller kjøpe yoga -DVDer. Hvis du tar noen form for treningsklasse, er det avgjørende at instruktøren din vet at du er gravid.

Relatert er ‘Beto’ O’Rourke uvanlig naiv eller bevisst villedende?

Trening og trening er sunn for alle spesielt gravide. Så lenge du tar de riktige sikkerhetsforholdsreglene, vil du føle deg bra, være i form, få mindre vekt og ha en mye enklere levering.

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette innlegget: 4 trygge graviditetsøvelser

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *