Hoppstart deg inn i et sunt nyttår

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Thanksgiving har kommet og gått, men feriefestene og familiesammenkomster er akkurat i gang. Likevel ser du kanskje frem til det nye året, og det kan hende du lover å gi opp søtsaker, lage mye flere måltider hjemme og forplikte deg til daglig trening når ballen synker ved midnatt 1. januar.

Godt nytt år

Men en kald kalkunmetode (ingen ordspill ment) til resolusjoner, er ikke alltid den beste måten å gjøre det på. Å takle problemet for aggressivt med altfor restriktive ‘kjepphest dietter’ og treningsregimer du ikke kan forplikte deg til, vil ofte forlate deg å føle deg tømt. Men det er aldri for tidlig eller for sent å begynne å gjøre livsstilsendringer. For eksempel, i løpet av høytiden, kan du starte en jevn treningsrutine, øve porsjonskontroll og aktivere de sosiale nettverkene dine for å hjelpe deg med å holde deg på sporet. Nedenfor er noen måter å forbedre selv de vanligste av dårlige vaner.

Hopp over måltider. Dette er en dårlig praksis som sjelden hjelper med vekttap. Hvis du er for opptatt, er risting av måltider en fin måte å få den balanserte ernæringen du trenger med innebygd kalorier og porsjonskontroll. Herbalife Nutrition Limited Edition Formula 1 Trial Size Variety Pack er en enkel måte å prøve en rekke deilige smaker, mens du behandler kroppen din til et næringsrikt og balansert måltid på kort tid!

Porsjonskontroll. Hvis du trenger hjelp med porsjonskontroll, kan du begynne med å servere deg selv mindre. Å bruke mindre tallerkener eller boller hjelper også. Og fortsett å servere retter fra bordet for å unngå fristelsen til å ta en annen hjelp.

Vær en smart snacker. Når det er gjort riktig, kan snacking hjelpe deg med å kontrollere det samlede kaloriinntaket ved å holde sulten i sjakk. En sunn matbit kombinerer noen karbohydrater med nok protein til å tilfredsstille sult.

Forbli hydrert. Når du ikke drikker nok væsker, kan det gjøre deg utmattet og irritabel, noe som kan føre deg til usunn snacking. Prøv å tilsette litt smak i vannet ditt som vil oppmuntre deg til å drikke, og beholde en vannflaske i nærheten.

Tilsett mye mer frukt og grønnsaker. Hvis du trenger å legge til mye mer frukt og grønnsaker til dagen din, kan du planlegge å ha en på hvert måltid og snacks. Frossen frukt og grønnsaker som er like næringsrike som friske, og du kan legge frukt til risting av måltider, yoghurt eller frokostblandinger, og tilsette grønnsaker til supper, gryteretter, karriretter, omeletter og røring.

Relatert hydrering: Ikke bare essensielt for sommerens hetebølge- det kan hjelpe fordøyelsen din også

For mye flere forslag fra Susan Bowerman, besøk www.discovergoodnutrition.com.

Link til dette innlegget: hoppstart deg inn i et sunt nytt år

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *