7 ting å gjøre med en blobby spedbarn som er våken

etter ca tre uker med å leve med vår nye romkamerat, min hubby så vel som jeg joked at han var mye mer av en blob enn vi hadde forventet. Vi ville ivrige vente på ham til å våkne opp, men da han gjorde det, smilte han ikke eller klapp eller state da-da. Nei, han la fortsatt stille og stirret i avstanden, med ufokuserte øyne, og løfter en arm (hvis den ikke var swaddled til hans torso) opp i luften. Men den armen? Han forsto ikke engang det tilhørte ham!

Så, hva å lage med denne nye, clueless sidekick? Hvis du var overrasket, som Heather forklarer at hun var, at graviditeten hadde blitt til en person, kan du knytte til våre følelser av desorientering. Her er litt støtte for våre medførte sjeler.

Snakk med babyen. Plasser spedbarnet i et sete for å sikre at han eller hun kan spore deg når du går om rommet. Det er greit å forlate rommet også! Spedbarn er festet i så vel som ikke vil gå hvor som helst. Når du er sammen, fortell barnet ditt hva du gjør, hva du planlegger å gjøre, eller noe som dukker opp i hodet ditt. Stemmen din er en av babyens foretrukne ting. Hun dømmer ikke hvis du oppsummerer episoder av sannhet TV.

Bruk babyen. Den naturlige spesifiseringen om en nyfødt mor er fanget under sovende eller fôring av nyfødte. For å låse opp din frihet, oppdag å bære babyen. Babywearing tillater bevegelse rundt hjemmet, så vel som i verden utenfor hjemmet ditt.

La hjemmet ditt. Mester uansett hva som er nødvendig for å få deg selv så vel som spedbarnet ut døren: pakke en bleiepose; utnytte bilsetet; kollapset barnevognen. Foreløpig vil du bli sjekket på disse ferdighetene på slutten av første kvartal.

Men hvor går jeg? Begynn å håndtere Rookie Mommies utfordringer, en om gangen.

Gjør forpliktelser til å dukke opp, med spedbarn i slep. “Min nye mamma støttegruppe sørget for at jeg gikk et sted hver tirsdag morgen så vel som da de kvinnene så vel som jeg laget planer hver torsdag. Uventet hadde jeg mål!

Besøk folk. Ulike rom samt destinasjoner tilbyr nye ambisanser: belysning, lyd, samt temperaturen er ny på et spedbarn i en butikk, kontor eller hjemme.

Massasje spedbarn å slappe av Min yoga instruktør uttalte det er flott for babyens fordøyelse.

Les til babyen din. Lengden samt dybden av spedbarnsnivåbøker indikerer at lesing bare tar ca 45 sekunder. Når du går tom for konsepter for å snakke med babyen din, få tak i en bunkebøker, så vel som fortelle ham hva som er i bildene. Jeg liker hva som helst av Todd Parr.

Trenger du en på internett mors gruppe? Vi har en. Følg oss på Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *