Webinar: Skin-til-hudpleie: En bevisbasert metode

Det er så grunnleggende, så vel som noen enkeltpersoner kan gjøre det. Men hvorfor kommer huden til hud i kontakt med nyfødte så viktige? I det registrerte webinaret under – vert for La Best Babies Network 15. september 2021, for personell i vårt nettverk av husbesøkende organisasjoner samt velkomstfaglige sykehus – Dr. Jeannette T. Crenshaw:

Definerer hud-til-hudpleie
Aksjer om verdien av hud-til-hud
Diskuterer den nyeste forskningsstudien på hud-til-hud, så vel som nøyaktig hvordan det fordeler familien
Gir strategier for husbesøkende personell for å eliminere barrierer, samt støtte hud-til-hud med sine kunder

Om presentatøren:

Dr. Jeannette T. Crenshaw er professor ved Texas Tech University Health and Wellness Sciences Center Institutt for sykepleie i Lubbock, Texas. I tillegg til mentor i universitetets lege i sykepleieprogrammet, er hun en sykepleier og en forsker. Dr. Crenshaag tjente en DNP i ledende ledelse i sykepleie, en MSN i administrasjon samt ledelse, samt en BSN i sykepleie. Hennes ekspertarbeid fokuserer på å fremme bevisbasert lederskap, fødselspermisjon, amming, samt preoperativ faste praksis. Gjennom sin karriere har hun blitt anerkjent for sin kompetanse på sunn fødsel, samt amming praksis, samt hud-til-hudpleie etter fødselen.

På fritiden elsker Dr. Crenshaw å danse, så vel som å gå på tur med hennes hubby, så vel som å tilbringe gode avtaler med sine tre voksne barn samt 3 barnebarn.

Labbn arrangerte dette webinaret for velkommen spedbarns helsevesenet, samt annet personell i L.A. Fylkes familieforsterkende nettverk den 15. september 2021. Abonner på Labestbabies på YouTube!

Relaterte ressurser

Presentasjonsglass: Skin-til-hudpleie: En bevisbasert praksis
Artikkel: Sunn fødselsmetode # 6: Hold mamma så vel som nyfødte sammen – det er best for mor, nyfødt, samt amming (Journal of Perinatal Education)
Gjennomføringsveiledning: Beskyttelse, fremme samt støtte Amming i anlegg som gir fødested og nyfødte tjenester: Den reviderte barnevennlige helsevesenet anstrengelser (Verdens helse- og velværeorganisasjon)
Video: Gledelig fødselsdag! (Sunn barn prosjekt, senter for amming)

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *